HYTTETOMTER

OMRÅDET
Soleiknuten hyttegrend ligger idyllisk til like ved Ålsheia Skisenter, tomtene har panoramautsikt og gode solforhold. Med ny lysløype som kobles sammen med Forsberlgøypa og egen akebakke i feltet kan hele familien se frem til gode opplevelser i Sirdal.

SALGET HAR STARTET
Tomtene har vært svært populære og 11 av de første selveiertomtene uten byggeklausul er allerede solgt. (Tomt nr. 8 – 18). Området består av 76 ordinære hyttetomter, 8 tomter for vertikaldelte hytter og et område på rundt 6 dekar hvor det er planlagt 22 små-hytter.
I tillegg planlegges det på sikt et næringsområde på ca. 30 dekar.

KONSEPTUTVIKLING
Vi er for øyeblikket i prosess med flere hytteleverandører for å utvikle et helhetlig og arealeffektivt konsept for Soleiknuten. Når vi har funnet det rette konseptet og samarbeidspartner for utbygging vil følgende tomter bli lagt ut for salg:
Tomt nr. 1-22 (grønn) for små-hytter. Tomt nr. V1 – V8 for vertikaldelte hytter. Tomt 1 – 6 for ordinære hytter.

NYSGJERRIG
Send gjerne en e-post, eller ring oss for en prat. Vi har allerede mange på interessent-listen vår som venter på at flere tomter skal bli klar for salg.

LEK OG SOL, SNØ OG VARMT SOMMERFJELL
Dette er noe av det vi ser for oss når de forskjellige hyttene og tomtene skal utvikles. Generasjoner av barn som lærer å sette pris på fjellet og samvær med familien. I en hytte på fjellet. Gode venner, appelsin, sjokolade og røde kinn.

PLANLAGT FREMDRIFT
• 1. mai 2019 Lindland Maskin AS er i gang med opparbeidelse av VVA-anlegget.
• 1. august 2020 vei og VA – til tomt nr. 1-6, 1-22 grønn, V1 – V8, klar for tomte arbeid.
• 30. september 2020 vei og VA  første byggetrinn ferdigstilt.

Se “dokumentasjon”