Heiberg-front-mobile
Heiberg-front-desktop

HEIBERG

Det er noe eventyrlig over den enkle bygningskroppen til Heiberg som lar tankene vandre tilbake til de gamle jakthyttene i Njardarheim. Heiberg møter deg varsomt med sitt minimalistiske og rene uttrykk med forsiktige takutstikk som understreker nye tanker og arkitektoniske utrykk. Når du trer inn inn i Heiberg, åpner en moderne hytte seg med store vinduer som slipper lyset og naturen inn i luftige oppholdsrom.

Heiberg 5 zoom

Ny hyttemodell:

Heiberg 4

Heiberg 4 inneholder stue med spiseplass og åpen kjøkkenløsning, tre soverom, bad, loftsstue, og bod/grovgang. Utvendig bod på 10 m2. Stuen har åpen himling, som sammen med store vindusflater fra gulv til tak skaper et luftig oppholdsrom med mye lys og utsikt mot Njardarheim.

Heiberg 5 zoom

Ny hyttemodell:

Heiberg 5

Heiberg 5 gir plass til fire soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og spiseplass, to bad, romslig loftstue, og en stor utebod. Denne modellen har fullt utnyttet loftsetasje med tre gode soverom, bad, og en praktisk loftsstue med store vinduer.

Heiberg.1_Modell

Heiberg 1

Heiberg 1 inneholder stue med spiseplass og åpen kjøkkenløsning, tre soverom, bad, loftsstue, og utvendig ski & smørebod.

Heiberg.2_Modell

Heiberg 2

Heiberg 2 inneholder stue med åpen kjøkkenløsning og spiseplass, tre soverom, bad, wc, loftstue, og utvendig ski & smørebod. 

Heiberg.2_Modell

Heiberg 3

Heiberg 3 er en kombinasjon av modell 1 og 2 som gir plass til fire soverom, stue med åpen kjøkkenløsning og spiseplass, to bad, romslig loftstue, og utvendig ski & smørebod.

Heiberg.10_Modell

Heiberg 10

Heiberg 10 er en perfekt familiehytte med dobbel carport, stue med åpen kjøkkenløsning, to bad, fullt innredet loftsetasje med fire soverom, loftstue, og utvendig ski & smørebod.