DJI_0654
DJI_0654-mob

Panorama til de gode opplevelsene

Området ligger idyllisk og skjermet til ved Soleiknuten som er det lett gjenkjennelige landemerket som rager opp bak Sinnes Fjellstue. Her finner du noen av Sirdals beste hyttetomter med panoramautsikt over Njardarheim og Ålsheia.

Første byggetrinn i hyttefeltet består av 22 småhytter, 16 mellomstore hytter, og 6 store familiehytter med garasje som er plassert på feltets aller beste tomter. Her bygger vi ny lysløype på 2 km som kobles sammen med det eksisterende løypenettet, samt akebakker og lekeplasser. I tillegg er det regulert et næringsområde til utleieleiligheter, spa, treningssenter, restaurant, kurs & konferanse.

En hytte blir skapt

I samarbeid med Stav Arkitekter og byggmesterfirmaet Bygg 1 Lyngdal har vi utviklet et hyttekonsept som tar utgangspunkt i de gamle jakthyttene vi finner i Sirdalsheiene. Ønsket om å tilpasse hyttene til omgivelsene gjenspeiler seg i de rene linjene, valg av torv på taket og kledningsbord i sort og grått. Det har i prosessen vært viktig å ta vare på norsk byggeskikk presentert i et moderne uttrykk.

Vi har lagt stor vekt på arealeffektive rom med gode funksjonelle planløsninger i hyttene som tilbys i flere størrelser. Hyttene har romslige soverom, moderne bad, og ikke minst stue og kjøkken med store vindu som slipper naturen og lyset inn. De store vinduene gir en følelse av å være ute selv når man sitter lunt og godt inne i sofakroken.